Domatesli Mantılı Noodle Tarifi


Malzemeler

  • 1 su bardağı kayseri mantısı
  • 2 Egg noodle keki
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı domates suyu
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 bardak sıcak su
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı

ilk olarak kullanacağınız tencereye yağı ve salçayı ekleyin salçayı 1-2 dk çiğliği gitmesi için kavurun üzerine mantıları ilave edin ve salça ile birlikte birkaç 2 dk kavurun Kavrulan mantıların üzerine 2 bardak sıcak su ve domates suyunu ekleyin. Mantılar 5-6 dk haşlanınca (bu süre kullandığınız mantının yumuşama süresine göre değişiklik gösterebilir)içerisine noodle kekini ekleyin mantılarla birlikte 4-5 dk daha haşlayın Hazır olan mantılı noodle'ı yoğurt ve naneli tereyağ ile servis edebilirsiniz Afiyet Olsun!