Tavaya sıvı yağını alın. Sırayla sosis, lahana, havuç, mantar, bıldırcın yumurtasını alıp soteleyin. Baharatları ekleyip sotelemeye devam edin. Üzerine su, tavuk suyu, istiridye sosu, soya sosu, istiridye sosu ekleyip sebzeler yumuşayınca 2 yemek kaşığı su ile nişastayı karıştırıp sebzelerin üzerine ekleyin. Kıvam alınca tuz ve karabiberle lezzetlendirip altını kapatın. Ayrı bır tavaya susam yağını ekleyin. Daha önce haşladığınız noodle’ları tavaya yayın. Yumurtayı çırpıp, noodle’ların üzerine ilave edin. Altı kızarınca ters çevirip kızaran kısmı üste olacak şekilde tabağa aktardığınız harcın üzerine yerleştirin. Üzerine yeşil soğan ekleyerek servis edin. Afiyet Olsun!