04 Ekim 2020
2-4 kişilik 3 -4 dk
Et Soteli Nudo Eriştemizi yapmak için ilk olarak küp küp doğranmış kuzu veya dana etimizi çok az bir miktarda yağ ve su üzerinde kendini toplaması amacıyla pişiriyoruz. Etlerimiz, pişerken suyunu çekmeye başlarken üzerine halka halka özel olarak doğramış olduğumuz soğanları, biberleri ve domatesleri ilave ederek karıştırın. İsteğe bağlı olarak baharatları, kekik, salça, tuz ekleyerek karıştırarak pişine kadar bekliyoruz.
Başka bir tencerede ise kaynar su ve tuzla birlikte nudo makarnalarımızı haşlayarak süzüyoruz. Makarnamızı çok az bir miktarda yağlarak servis tabağımıza alabiliriz. Biraz önce hazırlamış olduğumuz et soteyi ise servis tabağımızın üzerinde yavaşça gezdirerek döküyoruz.
Et soteli Nudo Eriştemizi denemediyseniz çok şey kaybedeceksiniz!